Informàtica a l'aula

8/9/2018  |  Promocions

Informàtica a l'aula amb HP i Chromebook.

Característiques tècniques de l'ordinador HP Desktop 6300.

Ordinador HP 6300 PRO i3-3220. 4Gb de RAM DDR3. 500 Gb de disc dur. DVD. Llicència Windows 10 Professional 64bits per Educació. Wifi opcional. 2 anys de garantia. No inclou monitor, teclat ni ratolí.  

Dimensions (Ample x Profunditat x Altura) 33.8 cm x 37.9 cm x 10 cm. Pes 8,51 kg.

Ports: USB 3.0, 6 USB 2.0, 1 port seriï (opcional), 1 teclat PS/2, 1 ratolí PS/24, 1 VGA, 1 DisplayPort, 1 port de sèrie, 1 entrada d'àudio, 1 sortida d'àudio, 1 RJ-45, 1 auriculars, 1 micròfon.

Aquests ordinadors són provinents de rènting, però l'escola els rebrà com si fossin nous. La llicència de Windows 10 PRO és original i nova, propietat del centre educatiu que l'adquireix. Aquests ordinadors tenen molt bona acceptació per part dels centres educatius que els han adquirit. Si necessita reforçar la informàtica del centre, no dubti en provar-los. Segur que en quedarà satisfet!

També disponible en Dual Core, i5 i i7. Possibilitat d'ampliar també la RAM.

 

 

ordinadors-per-escoles-amb-preu-educacio


 

Característiques tècniques del NOU dispositiu tàctil Google Chromebook de CTL.

El CTL Chromebook NL7T està pensat especialment per a l'entorn educatiu. Està dissenyat amb un material antilliscant que facilita el transport i amb cantonades reforçades IP41. El dispositiu ha estat provat en caigudes de fins a 70 cm d'altura. El CTL Chromebook NL7T pesa 1,2 kg i inclou una nansa de transport retràctil que ajuda als estudiants a transportar-ho de manera fàcil i segura de classe en classe. 

 

ordinadors chromebook per aules d'escoies


El NL7T compta amb un Corning® Gorilla® Glass d'11.6", pantalla tàctil i resistent a les ratllades, amb toc multitàctil de 10 punts. Amb les seves robustes i reforçades frontisses, el NL7T pot girar-se per convertir-se en una tauleta i funcionar amb la pantalla tàctil. Compta amb dues càmeres HD que permeten major camp de visió de xat de vídeo. Aquest Chromebook també té un teclat resistent a líquids i pols i frontisses reforçades, i a més inclou carregador de corrent USB-C. Amb una bateria de llarga durada i càrrega USB-C, aquesta unitat dura des de la primera campana fins als deures de tornada a casa.

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab