Samsung i Funda EVA

29/2/2020  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 2 de març de 2020. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

Aquesta setmana volem recordar la nostra exitosa promoció de la funda kids de foam EVA i la tauleta Samsung Galaxy 10,1".

Les noves fundes foam EVA són compatibles amb les tauletes Samsung SM-T510/T515. I ara a banda del color vermell, també disposem de color blau i color negre, molt adient per les aules dels instituts.

La tauleta Samsung Tab A 10.1 2019 i la seva funda foam EVA són, sens dubte, la millor combinació possible perquè l'alumne disposi d'una eina àgil, ràpida i d'una grandària adequada, alhora que ofereix màxima resistència. El seu material embuatat permet absorbir els petits impactes que es produeixen en el dia al dia del nen a l'aula.

samsung galaxy amb funda foam eva

Aquesta funda, dissenyada específicament per a aquesta tauleta, disposa de totes les obertures necessàries per a les connectivitats pròpies del model Tab A 10.1 2019.

Característiques principals: Velocitat. CPU 1.8GHz, 1.6GHz. Grandària. 10.1" (255.4mm). Càmera principal. 8.0 MP. RAM 32 Gb. 13 hores de durada de la bateria. Bluetooth 5.0

« Enrere
© Developed by CommerceLab