Funda Kids

21/9/2019  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 23 de setembre del 2019. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

 

Pack Funda Kids per tablets Samsung Galaxy Tab A 2019.

 

funda-kids-samsung-galaxy-tab-a-10.1-per-escoles

Aquesta setmana volem donar a conèixer les nostres fundes kids de foam EVA, i quina millor manera que promocionar-les amb aquest pack. Les noves fundes foam EVA són compatibles amb la tauleta Samsung Tab A 10.1 2019.

Aquesta funda per a tablets Samsung Galaxy Tab A 10.1", pensada per a resistir cops i manipulacions dels més petits, està fabricada completament en material d'espuma foam EVA molt duradera (recordem que el material EVA no és tòxic). A més es tracte d'un material suau i esponjós, és divertit i segur per als nens. Disposa de forats per obtenir un accés clar a tots els botons, ports, altaveus i càmera posterior. El mànec que porta incorporat té doble funció, per una banda permet desplaçar l'equip amb seguretat i per altra banda ofereix suport per poder treballar amb la tablet aixecada.  El mànec té dues posicions, una que eleva la tablet lleugerament i l'altra que la manté en posició pràcticament vertical.  El disseny d'espuma duradera protegeix contra els esquitxos i els impactes. Bisell elevat de la pantalla per a protecció addicional. Un material segur, molt lleuger i resistent, ideal per a Educació Infantil i Cicle Inicial. Actualment disponible en color vermell.

Respecte a la funda de silicona per a tauletes Samsung Galaxy Tab A 2019 és ideal per a qualsevol edat. Està fabricada en silicona suau i transparent. Aquesta funda és una segona pell per a la tablet Samsung. És antilliscant, resistent a l'aigua i a la brutícia, anti-cops i anti-ratllades.

Aprofiti per adquirir també el protector de vidre templat, per a una millor protecció de la pantalla.

 

Armari de càrrega V34 per portàtils i tauletes.

 armari per portatils i tablets v34

L’armari V34 és un armari d’emmagatzematge i càrrega per a 34 portàtils o tablets en format vertical. Està fabricat en xapa laminada d'acer al carboni d' 1,2 mm. de gruix. Disposa d'una doble porta frontal amb tancament en clau que permet accedir al compartiment frontal. El tancament activa el sistema de falleba a dalt i a baix. La doble porta obre a 120 graus. Disposa també d'un panell practicable de tancament posterior que compta amb dues claus. L'accés frontal i posterior compten amb diferents claus per a major seguretat. En el compartiment posterior queden ubicades les preses d'alimentació. Inclou magnetotèrmic per a la seguretat dels equips. També està equipat amb un doble programador/temporitzador que permet dividir la càrrega en dos temps diferenciats, alhora que permet acotar el temps de càrrega per no sobrecarregar les bateries, evitant així possibles incidències amb els dispositius. 

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab