Especial Juny

23/6/2018  |  Promocions

 

   

PREPARACIÓ CURS VINENT.

Ara que s'han acabat les classes i arriben  els dies de preparació pel curs que ve, proposem a les escoles els packs de revisió d'aula per la posada a punt del curs vinent. Així mateix proposem equips HP amb dos anys de garantia per substituir aquells equips informàtics que han quedat obsolets. Aquí trobarà també propostes amb canons i monitors interactius que poden ser del seu interés. Demani la promoció pel seu centre educatiu.

 

ORDINADORS HP.

Es tracta d'equips informàtics provinents de rènting amb garantia de HP en hardward de 2 anys. En aquest cas, es tracta d'equips HP 8200 Elite Core i3-2100, 4 Gb de RAM, 250 Gb de HD i amb Windows 10 PRO per Educació.  També tenim equips informàtics amb altres característiques. Demani pressupost per la seva escola.

 

llicencia-w10-educacio 

 

MONITOR TÀCTIL RICOH.

Es tracta d'un monitor tàctil del fabricant Ricoh. Només ha de connectar el seu ordinador i el monitor funcionarà sense drivers ni mals de caps, és un sistema totalment plug and play. Aquest és un monitor de 65", de disseny exclusiu. El preu d'aquest monitor el fa únic. Si necessita un monitor interactiu a baix preu, aquest és el seu monitor. Si el vol veure, sol·liciti una demostració.

 

monitor-interactiu-ricoh

 

 

PROJECTORS LOW COST PER SALES DE GRAN FORMAT.

Si el que necessita és un equip per projecció de mig/gran format, com podria ser una aula polivalent d'una escola, o un petit teatre, tenim un projector d'Epson de 4.400 Lm, amb tecnologia 3LCD ideal per aquestes necessitats.

També oferim un projector DLP  de resolució WXGA, el ViewSonic PJD-7526W, que té un preu molt atractiu per a les escoles. Aquest projector té 4.000 Lm  

Aquesta promoció inclou una pantalla mural manual de 213x213 cm. 

 

projectors-economics-per-a-la-polivalent-de-lescola

 

REVISIÓ D'AULA.

És comú, arribat a aquest punt del calendari, que el funcionament de les aules  acumuli un seguit d'incidències i anomalies que és necessari reportar i decidir que és el que s'ha de renovar, reparar o bé simplement prioritzar pel curs vinent. Nosaltres aprofitem aquests dies d'estiu per fer aquesta feina. La proposta de revisió d'aula d'aquesta promoció és per un mínim de 4 aules i total disponibilitat d'aules en el moment de la intervenció.

 

manteniment-aules-digitals

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab