Epson interactiu EB-685Wi

15/2/2020  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 25 de febrer de 2020. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

 

OFERTA BONUS.

Arriba el BONUS de descompte dels nostres productes de Robòtica i la nostra tablet Samsung Galaxy, inclosos tots els seus accessoris com podrien ser fundes, protector de pantalla, o armaris de càrrega. Amb la comanda d'un projector Epson EB-685Wi o qualsevol altre projector interactiu Epson, oferim a les escoles un descompte addicional de 50€ en aquests productes. L'oferta BONUS està vigent fins el 31 de març.

epson eb 685wi per escoles

Si vol conèixer l'oferta en productes de robòtica, sol·liciti el nostre catàleg específic. La robòtica és l'eina que permet desenvolupar les capacitats STEAM als més petits, una eina innovadora i versàtil  per a les escoles que volen implementar dinamisme i tecnologia al seu contingut curricular.

bonus descompte per escoles amb la compra d'un cano interactiu epson eb-685wi

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab