Dispositius interactius

6/7/2019  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 8 de juliol del 2019. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament.

Aquesta setmana volem oferir a les escoles dos dispositius interactius de NewLine, la seva pissarra digital interactiva multitouch de 77" amb el fantàstic canó d'ultra curta distància 3LCD d'Epson, l'EB-680S, amb una parella d'altaveus autoamplificats i el monitor sèrie RS de 65" a un preu revolucionari. Per un petit increment, l'escola pot gaudir d'un sistema Google Play mitjançant el qual podrà accedir a tot l'univers d'App d'Android, de la mateixa manera que pot fer-ho amb la seva tablet.

Li recordem que disposem d'una sala de demostracions on podrà coneixer diferents sistemes interactius per a la seva escola. Si està interessat en una demostració només ha de sol·liciar-ho.

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab