Chrome per l'aula

13/7/2019  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 15 de juliol del 2019. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament.

 

Chrome per la seva aula.

Encara no disposa la seva escola de dispositius Chrome?. Descobreixi amb CLT la gamma de solucions amb el sistema operatiu que s'està estandarditzant a les nostres escoles: chomebooks, chromebox i tauletes Chrome.

Chromebook per la seva aula

 

Aquesta setmana, pocs dies abans de les vacances, els hi volem recordar que disposem de dispositius Chrome de CTL, i no només el tradicional CTL J41. CTL disposa d'un dispositiu tàctil amb un versàtil format de presentació, ideal pels alumnes, el resistent i fantàstic CTL NL7T 360: si el  prova, no li deixarà indiferent. A banda d'aquests dispositius, CTL disposa de la seva tauleta Tab Tx1, que incorpora un llapis d'escriptura. I per últim, el seu dispositiu en format box amb suport VESA per poder-lo ubicar al seu monitor i disposar d'un All-in-One amb sistema operatiu de Chrome, ideal per les aules d'informàtica. Es tracte del Chromebox CTL CB-1. 

« Enrere
© Developed by CommerceLab