armari V34

20/3/2021  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 22 de març de 2020. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

 

L’armari V34 és un armari d’emmagatzematge i càrrega per a 34 portàtils o tablets, en format vertical.  El material de fabricació és de xapa laminada d'acer al carboni en 1,2 mm. de gruix.  Una doble porta frontal amb tancament en clau permet accedir al compartiment frontal. El tancament activa el sistema de falleba a dalt i a baix. La doble porta obre a 120 graus. També disposa d'un panell practicable de tancament posterior on s'accedeix per endollar els equips, per a més seguretat i organització. El panell posterior compte amb dos tancaments de clau. L'accés frontal i posterior compten amb claus diferenciades. Tolerància de pes. El trasllat sobre el conjunt de rodes garanteix almenys una càrrega dinàmica de 280 Kg.

 

armaris per portátils 

 

 

Dues de les quatre rodes compten amb possibilitat de bloqueig. Refrigeració passiva. L'armari compta amb nombroses ranures per a l'adequada convecció de l'aire calent i retorn del més fresc. D'aquesta manera es complementa la bona dissipació de la calor en la xapa. De manera opcional es pot subministrar ventiladors de refrigeració addicionals. L’armari de càrrega V34 integra els següents elements: - Interruptor general magnetotèrmic. - 6 Regletes de 6 preses, tipus schuko, amb pilot lluminós basculant individual. - 2 Temporitzadors digitals setmanals que permet decidir l’horari de càrrega dels equips i fraccionar-lo en dos temps diferenciats.

« Enrere
© Developed by CommerceLab