Amplificador de veu

10/10/2020  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 10 d'octubre de 2020. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament.

Aquest singular arrencada de curs ha portat amb ell particularitats que ho han fet extraordinari, una d'elles és les limitacions en la comunicació dels professors a les nostres escoles, la màscara ha minvat la potència de veu del docent, la qual cosa comporta un esforç extraordinari per a esmenar aquest problema. Per això, aquesta setmana estem donant a conèixer aquest marevellos sistema d'amplificador de veu, un dispositiu per cable, que permet, mitjançant un micro diadema, amplificar la veu del docent i reproduir-la per un còmode altaveu que pot portar el professor aconsegueixo fàcilment.

amplificador de veu 

Amplificador portàtil USB/microSD/MP3

Beneficis: Aconsegueix ser escoltat a gran distància sense haver de forçar la veu, de manera clara i sense distorsió.

Molt fàcil d'usar, per la seva grandària compacta i controls senzills.

És resistent i robust per a un ús diari. Fabricat en ABS.

Resulta còmode i ergonòmic per a un ús prolongat i incorpora clip de subjecció, corretja per a la cintura i bossa de transport.

Amb bateria recarregable de gran autonomia, està indicat per a treballar durant un dia sencer.

Amb reproductor de música MP3 i gravador de veu per a fer més amenes les classes i xerrades.

Aplicacions: Per a professors, formadors, ponents, guies turístics i entrenadors esportius.

« Enrere
© Developed by CommerceLab