Altaveu autònom amb rodes

6/2/2021  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 8 de febrerde 2020. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

Aquesta setmana volem recordar a les escoles, l'original sistema autònom per a sonoritzar petits espais.  Un dispositiu capaç de reproduir àudio de micro, de línia i per bluetooth. La seva bateria de fins a 7 hores permet, una vegada carregat, disposar d'una solució autònoma i senzilla. 

L'altaveu és un dispositiu polivalent. El fet que tingui bateria i rodes, permet la seva ubicació en qualsevol espai de manera ràpida i senzilla. El kit inclou una parella de micros sense fil, cadascun treballa a una freqüència diferent, per tant permet parlar amb els dos micros alhora. A més de poder parlar, permet reproduir música amb un pen o entrar senyal de línia amb qualsevol dispositiu (mòbil, portàtil, etc).

 altaveu-i-micro-per-pati-escola

Característiques fonamentals:
Reproductor MP3 via USB i SD CARD, connectivitat Bluetooth per a dispositius portàtils, radio FM amb presintonies automàtiques, funcionament a xarxa o amb bateria interna, connexió de 12 V DC per bateria externa, indicador de càrrega, bateria baixa i càrrega completa, nansa superior i lateral, trolley amb rodes i nansa extensible per transport, vas per trípode.

Característiques generals:
Reproductor MP3 via USB i SD CARD. Connectivitat Bluetooth per a dispositius portàtils. Ràdio FM amb presintonies automàtiques. Funcionament a xarxa o amb bateria interna. Connexió de 12 V DC per a bateria externa. Indicador de càrrega, bateria baixa i càrrega completa. Ansa superior i lateral. Trolley amb rodes i ansa extensible per a transport. Got per a trípode. Micròfon de mà sense fil VHF freqüència 200,175 i 179,300 MHz. Micròfon de petaca sense fil (opcional, substitueix a un de mà). Funció prioritat per a micròfons. Entrada de micro/instrumento (jack 6,35 mm) amb control de volum. Efecte eco per als micròfons (karaoke). Entrada de línia (RCA + jack 3,5 mm) amb control de volum. Sortida de línia (RCA). Control de greus i aguts per a MP3/BT/FM i línia. Vies: 2 (woofer de 12" + motor d'aguts). Potència: 500 W. Bateria: 12 V / 7 Ah. Temps de càrrega: 6 hores aprox. Autonomia: de 3 a 5 hores (segons potència). Alimentació: AC 110 ~ 230 V / 50 ~ 60 Hz. Dimensions: 235 x 310 x 554 mm. Pes: 16 kg

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab