Nous taller per extraescolars

10/9/2018  |  Notícies

Conegui els nostres tallers tecnològics, i demani una demostració.

Scottie Go!

Scottie Go! és un innovador joc per ensenyar programació als joves. És una combinació de fitxes de cartó, que són utilitzades pels jugadors per crear comandos de programació, s'estableixen tasques i solucions que devem resoldre.

taller-tecnologic-1 

 

Pack Parrot Mambo Flly EDU.

Introdueix la teva classe als drons i la codificació. Inspira la teva classe amb drons. Utilitzant una combinació de lliçons interactives, explicacions de conceptes, vídeos, trencaclosques i projectes de bricolatge, els Drons 101 ensenyen als estudiants a escriure programes que controlin els drons. Les activitats de codificació desenvolupen i reforcen les habilitats de STEM en geometria, art, matemàtiques i ciències. Cada lliçó està dissenyada per a un període de classe de 45-60 minuts. Tot el treball dels estudiants es rastreja i avalua automàticament, i vostè podrà monitoritzar el seu progrés individual i quadres de mestratge.

taller tecnologic 2 

Taller BIOO Edu.

El taller consisteix a provar que el bacteri que viu de la planta en el sostrat (la terra) genera electricitat i que podem canalitzar-la a través de muntar un ànode i càtode en unes provetes. Després, connectades les 8 provetes, un cop sembrada la llavor i amb la planta viva, tot en sèrie, conduïm aquesta energia a un condensador i podem utilitzar-la per encendre un díode de LED (una petita fracció de temps). Si ho assolim, el taller serà un èxit pels nens.

 taller-tecnologic-3

« Enrere
© Developed by CommerceLab