Nou panell interactiu promethean versio 4

2/6/2016  |  Notícies

Presentació del nou panell interactiu de Promethean.

Ahir dimarts 1 de juny, en Sr. Carlos Casado de Promethean va presentar, al Metic 2016, la nova versió del panel interactiu. Una eina digital per escoles: la quarta versió dels seus monitors interactius.

Amb una potència lumínica de 350-400 cd per metre quadrat, el nou monitor és una mica més prim i incorpora el seu propi ordinador Androide. L’equip informàtic pot ser ampliable (sèrie G).  També cal destacar que han millorat l’àudio, passant de 10 watts per canal (10Wx2) a 20 watts per canal (20Wx2), potència, ara ja sí, adequada a la necessitat d’una aula.

Pel que fa a la connectivitat, destacar que a banda de les 4 entrades hdmi, disposa de 4 entrades interactives, de tal manera que podem connectar 4 dispositius alhora i commutar d’un a l’altre sense necessitat de connectar i desconnectar els equips informàtics.

Recordem que aquest sistema, no necessita calibració.

El nou panell tàctil interactiu de Promethean està disponible en 55”, 65”, i 75” amb resolució Full HD, i amb 65”, 75” i 84” amb resolució 4K.

El nou monitor interactiu permet entrada amb el llapis i amb el seu Activpen.

Aquest dispositiu de Promethean permet mirroring, encara que només ho permet fer amb un únic dispositiu. Promethean assegura que en la propera versió ampliarà aquesta característica per fer-ho fins amb 4 dispositius.

« Enrere
© Developed by CommerceLab