2a edició Promethean Grant

12/11/2019  |  Notícies

Promethean Grant 2019-20 

 

Tinguis o no tinguis un producte Promethean, participa en aquest gran concurs de Promethean i guanya el teu monitor interactiu Activpanel.

Després de l'èxit de la primera edició del concurs Promethean Grant 2018-19, Promethean llança una segona edició, on les escoles tenen l'oportunitat de participar per a mostrar la seva capacitat creativa. Un concurs en el qual el professorat i l'alumnat tenen l'oportunitat de demostrar la sinergia col·laborativa de la comunitat educativa, posar en valor el bon ús dels dipositius interactius, i demostrar com el factor humà, la iniciativa i la imaginació donen valor als dispositius interactius. Si la teva escola és diferent, si la teva escola és creativa, si la teva escola aposta per la innovació, aquest concurs és l'excusa perfecta perquè la resta del món ho pugui conèixer. No deixis passar aquesta oportunitat i intenta guanyar un dels 10 ActivPanel de Promethean.

 

promethean grant

 

 

Com participar?Simplement grava un vídeo creatiu amb els teus alumnes i explica'ns en menys de 4 minuts per què el teu centre necessita un ActivPanel de Promethean.

Què tindrem en compte?


– La creativitat del vídeo i la participació dels teus alumnes en el projecte

– La necessitat d'un ActivPanel en el teu centre educatiu

– L'impacte que un ActivPanel tindria a l'aula.

 

promethean concurs

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab