SES de Sant Llorenç de Morunys

31/8/2009  |  Clients

La SES de Sant Llorenç de Morunys és una Secció d'Ensenyament Secundari, constituida administrativament des de l'inici del curs escolar 1998-99 i adscrita a l'IES Francesc Ribalta de Solsona, del qual és part integrant.

La titularitat del centre és pública, depenent del Departament d'Educació, i imparteix els ensenyaments del primer i segon curs de la secundària obligatòria (ESO).

El centre acull bàsicament l'alumnat provinent de la Vall de Lord, Sant Llorenç de Morunys, La Coma i La Pedra i Guixers; no obstant això, també ha comptat amb alumnes de Solsona, Berga, Castellar del Riu, Odèn i Cambrils.

Propòsits

La singularitat del centre ofereix la possibilitat de plantejar una educació personalitzada vers l'alumnat, tenint en compte les particularitats de cada un i potenciant-les al màxim per aconseguir ciutadans autònoms en el futur, amb competències i valors, i sensibilitzats per col·laborar, respectar i millorar la societat del s.XXI.

La constant del dia a dia és gaudir de la capacitat que tenim d'aprendre, i aprofitar l'entorn i els recursos que ofereix el centre per assolir uns aprenentatges de qualitat.

Serveis

El centre compta amb els següents serveis: programa reutilització de llibres, menjador, biblioteca, ordinadors a totes les aules, xarxa inalàmbrica a internet (connexió WiFi), punt verd de reciclatge de residus, guixetes, activitats extraescolars (Associació Esportiva Escolar), pista esportiva exterior i pavelló amb dutxes.

« Enrere
© Developed by CommerceLab