Escola Voramar

6/7/2010  |  Clients

VORAMAR és una escola que treballa per a desenvolupar un projecte educatiu on tothom hi té cabuda, alumnes, mestres i pares, tots a una per contribuir al desenvolupament integral dels alumnes. La nostra escola és una escola oberta, participativa i amb capacitat pedagògica innovadora.

VORAMAR és una escola que es caracteritza per educar, formar i desenvolupar persones capaces d’integrar-se en els diferents entorns socials, tant actuals com futurs, amb un nivell de coneixements que els facilita avançar en la seva trajectòria educativa, amb unes habilitats de relació i comunicació que els permet interactuar amb l’entorn i amb unes determinades actituds que els caracteritzen com a persones amb un elevat grau de compromís social.
Aquests trets que ens caracteritzen són el resultat d’una experiència de més de quaranta anys educant i formant persones i de l’adaptació constant, a través de la innovació i la millora contínua, a les necessitats de la societat i de l’entorn.

VORAMAR es troba ubicada al barri del Poblenou i va ser creada l’any 1966 en uns terrenys cedits pel Bisbat de Barcelona, per la iniciativa d’un grup de famílies cristianes, amb la inquietud i el neguit de donar una determinada formació i educació als seus fills.

En aquest web hi trobareu tota aquella informació que us permetrà tenir una visió de VORAMAR. Ens posem a la vostra disposició per donar-vos a conèixer aspectes més concrets de l’escola i del seu projecte educatiu.

« Enrere
© Developed by CommerceLab