Monitor Smart 7275

Compartir: Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn Email

Availability: En existència

5.385,00 €

ELS PREUS D'AQUESTA WEB SÓN ORIENTATIUS, ELS CENTRES D'ENSENYAMENT TENEN UN DESCOMPTE ADDICIONAL

Descripció

SMART Board sèrie 7000


 El millor monitor de la gamma Smart Board.


El panell interactiu SMART Board sèrie 7000 porta 25 anys en desenvolupament, i alhora és totalment nou. La sèrie 7000 és el nucli digital de la seva experiència d'aula interactiva, que connecta SMART Boards i programari, dispositius i imaginacions desbordants. Ajuda als alumnes a descobrir talents i passions, i als professors a potenciar els assoliments dels alumnes de noves formes apassionants.

On la tecnologia de l'aula es reuneix.
La SMART Board sèrie 7000 és l'eix tecnològic de l'aula per al programari d'aprenentatge, el contingut de les classes i els dispositius dels alumnes.

Subscripció d'un any a SMART Learning Suite inclosa.

Pissarra blanca: Solament ha d'acostar-se i començar a escriure. Els professors poden guardar notes en qualsevol dispositiu mòbil amb un sol toc i enviar-les de tornada a la SMART Board durant la seva següent classe.

Player: Notebook Player ajuda als professors a mantenir el control de la seva planificació de classes. Crea una classe interactiva en els ordinadors del centre o des de casa i enviï-la a qualsevol SMART Board. Seleccioni-la i comenci a ensenyar.

Espais de treball: Les àrees de treball de SMART AMP permeten que els alumnes asseguts a la mateixa classe i en qualsevol lloc del món col·laborin en projectes. Les àrees de treball permeten als alumnes afegir vídeos, imatges i enllaços des de qualsevol part en qualsevol dispositiu.

ACTIVITATS: Les activitats basades en jocs de SMART LAB fan que practicar noves habilitats es converteixi en diversió i jocs. També permeten als professors identificar quins alumnes prosperen i quins necessiten més atenció.

Explorador Web: Interrompre una classe per connectar un ordinador portàtil s'ha convertit en una cosa del passat. Amb SMART Board sèrie 7000, els professors poden navegar en la mateixa SMART Board.

VISTA PRÈVIA DE L'ENTRADA: Ara els professors poden veure prèviament què s'està mostrant en tots els dispositius connectats al seu SMART Board. Així s'eliminen els dubtes en el canvi entre entrades.

Compartir pantalla: Comparteixi qualsevol dispositiu Android, Apple i Microsoft amb el seu SMART Board sèrie 7000 amb solament uns tocs.

Solament amb la SMART Board sèrie 7000
Funcions revolucionàries que eleven el nivell de l'experiència de la sèrie 7000. 


monitors interactius smart boardEscriure
La SMART Board sèrie 7000 deixa que es deslligui la imaginació dels alumnes. Alumnes i professors poden afegir notes i escriure sobre pràcticament qualsevol cosa que es pugui mostrar en la pissarra tan fàcilment com en paper.

Els professors veuen quatre respostes diferents escrites al mateix temps amb Pen IR.

SMART ink™ li permet escriure sobre llocs web, vídeos, arxius PDF i arxius de Microsoft Office® i guardar les seves notes en gairebé qualsevol tipus d'arxiu.

Capturi pantalles. Canviï els colors de la tinta. Utilitzi eines de presentació. Converteixi escriptura en text. SMART ink™ permet als professors accedir amb un toc a aquestes funcions i molt més.

L'experiència d'escriptura suau produeix línies amb vores corbades que semblen reals.

La SMART Board sèrie 7000 ve amb quatre retoladors, de manera que resulta fàcil per als alumnes treballar junts en els projectes.

Aprenentatge pràctic
Només disponible en les SMART Board, la diferenciació d'eines simultànies allibera als alumnes per treballar junts en un projecte de grup o realitzar tasques separades al mateix temps. Tothom pot participar utilitzant retoladors, esborranys i les puntes dels dits.


oferta monitors interacius Smart Board per educació


Ús tàctil
Què passaria si els alumnes no haguessin de fer torns? Crear junts és molt fàcil i realment divertit quan diferents alumnes poden moure objectes, escriure en la pantalla i prémer per seleccionar al mateix temps.

Un acabat Silktouch™ ultra suau permet als professors utilitzar la pissarra durant hores sense cremar-se els dits.

Els 16 punts d'interacció simultanis permeten que molts alumnes facin coses diferents, al mateix temps amb els retoladors, els esborranys i els dits.

Amb els dits, se selecciona. Amb els retoladors, s'escriu. Amb els palmells de les mans, s'esborra. Les SMART Board reconeixen automàticament la diferència gràcies a Object awareness™.


monitor interactiu smart board


Compartir
Estimuli els debats a l'aula. Descobreixi talents ocults. Inspiri la grandesa. El monitor SMART Board sèrie 7000 connecta a tothom i totes les coses en una experiència a l'aula envolupant.

Comparteixi qualsevol dispositiu Android, Apple i Windows amb la pissarra.

Sense aplicacions. Sense cables. Sense altres ordinadors. Una experiència sense fil totalment nova per a les classes en les quals els alumnes porten els seus dispositius.

Totes les classes i presentacions es veuen nítidament amb una resolució 4K Ultra HD.

La tecnologia iQ fa que sigui realment fàcil per a alumnes i professors compartir tot amb la classe.

Assequible. Fins i tot més fàcil d'utilitzar.
La formació, el manteniment i els costos d'energia són una gran despesa. Volem ajudar a retallar el seu pressupost per a tecnologia i reduir el cost total de propietat al llarg de tota la vida útil de la seva SMART Board.

Hem impulsat les proves de vida útil accelerada per reduir el temps d'inactivitat i augmentar la vida útil.

La SMART Board és un dels pocs dispositius que ha obtingut una certificació ENERGY STAR® pel seu disseny d'eficiència energètica.

La tecnologia que és fàcil d'utilitzar, s'utilitza. El disseny intuïtiu augmenta l'adopció dels professors i redueix el temps de formació.

Les càmeres de detecció de presència encenen i apaguen automàticament la pantalla quan algú entra o surt de la sala, estalviant energia i perllongant la vida útil de la pantalla.

La seva pantalla de la sèrie 7000 inclou una garantia de 3 anys i una garantia d'1 any en retoladors.

Les actualitzacions de programari i firmware sense fils automàtiques amb cada nova versió estalvien molt temps al departament TIC.

Les SMART Board d'ús comercial tenen una vida útil de 50.000 hores i proporcionen anys d'ús fiable.

El cristall temperat no solament és l'opció més segura, sinó que també pot suportar l'ús més exigent a l'aula.

Certificats
Les SMART Board han rebut nombroses certificacions de seguretat, normatives i mediambientals, la qual cosa li dóna la tranquil·litat de saber que la sèrie 7000 compleix els requisits governamentals o altres requisits normatius.