Consultoria TIC

Consultoria TIC. Consultoria en tecnologia educativa.  

És molt freqüent la dificultat de les escoles a l’hora de decidir un projecte TIC ajustat a les seves necessitats. Malauradament, la falta de temps és un obstacle per a una bona planificació d’implantació tecnològica a les nostres aules. És important planificar aquesta implantació amb criteris sostenibles, per tal de no prendre decisions, que a mig termini esdevinguin un error.

Ens trobem moltes vegades que tenim al centre equipament  informàtic amb sistemes operatius  desfasats, o bé, amb sistemes operatius actuals però amb harward insuficient, per no parlar d’equips optimitzats però limitats en la cobertura tècnica que abans facilitava el Departament.

Què fer? Com saber què és prioritari i per on començar? En aquests casos és molt important disposar d’una bona memòria tècnica de l’equipament tecnològic de l’escola, i no només dels equips informàtics, sinó també dels sistemes audiovisuals i interactius, on s’ha de tindre en compte un munt de variables, estarització del software interactiu, durada i cost de la bombeta, possible ampliació de garantia dels projectors, etc.

La nostra empresa es dedica des del 2005 exclusivament a la implantació de tecnologia educativa a les escoles. Si busca assessorament, af EDUCAT posa a la seva disposició l’experiència que necessita. Comptem amb un equip de professionals experimentats i amb una atenció propera i personalitzada. Desenes d’escoles  d’arreu de Catalunya ja ens han confiat la seva planificació i recerca tecnològica.