Instal·lacions

L’any 2015, justament coincidint amb el 10è aniversari de la nostra marca af EDUCAT, es va superar la xifra de 1.500 instal·lacions audiovisuals a centres educatius arreu de Catalunya. A banda d’aquesta dada hem de sumar l’experiència anterior: 5 anys instal·lant sistemes audiovisuals al sector corporatiu, sumant un total de més de 15 anys. És per això que la nostra solvència tècnica és una dada més que acreditada i la nostra millor carta de presentació.

 

instal·lacions de pissarres digitals per escoles 

AUDIOVISUALS.

En aquest període hem instal·lat tota mena de projectors multimèdia, projectors compactes de sostre, projectors de gran format per a teatres, gimnasos i sales polivalents, projectors per a pissarres digitals interactives, tant de curta distància com d’ultra curta distància, projectors interactius, etc... També hem instal·lat pantalles de projecció manuals i motoritzades, pissarres digitals, monitors interactius i sistemes per a la sonorització de sales per a conferències i auditoris, microfonia i filmacions.

 

MEGAFONIES.

També hem cobert necessitats de sonorització per espais oberts, com poden ser els patis de les escoles. Per aquestes necessitats s’han gestionat diferents tipus de solucions adaptant-nos a les necessitats de cada centre. Hem instal·lat les megafonies clàssiques de tota la vida, tipus “trompetes”, i també, sistemes d’altaveus amb caixes acústiques d’alta qualitat per intempèrie. Hem preparat centres de control fixe a consergeria o secretaria, o bé centres de control mòbil mitjançant armaris racks. Aquesta última solució és molt polivalent i permet molta flexibilitat a l’hora de coordinar la música de les festes de l’escola.

Un altre element que ha despertat molt interès als centres educatius, ha sigut el sistema de reproducció de missatges. D’aquesta manera hem substituït el clàssic timbre de l’escola, per avisos musicals, una forma positiva de començar el dia i de fer els canvis de classe més agradable per a tothom.

  

XARXES I COMUNICACIONS.

La implementació de punts de xarxa, millora en infraestructura de comunicacions o simplement el sanejament d’armaris rack han sigut les demandes més habituals per part dels nostres clients.

 

CARTELLERIA DIGITAL.

En aquesta última època també hem incorporat dins l’oferta de les nostres instal·lacions audiovisuals, monitors gestionats remotament, instal·lats en punts estratègics del centre, per tal de comunicar informació dins d’una comunitat educativa. L’aposta de l’escola per aquests punts d’informació és una manera àgil, ecològica i innovadora de transmetre la informació d’activitats de l’escola: horaris, sortides, festes, menú de menjador, activitats extraescolars, etc…

 

MONITORS INTERACTIUS.

Una altra petició de les nostres escoles en aquesta última època, ha sigut la implementació de monitors interactius multitàctils. Un nou sistema d’aula digital molt innovador i amb unes característiques molt interessants: sense ombres, sense recanvis (ja no cal fer canvi de làmpada) i amb altaveus integrats. Una solució molt atractiva, sobretot en les classes d’infantil, on permet instal·lar el monitor a l’alçada dels més petits, cosa inviable amb una pissarra digital.

 

SISTEMES DE CONTROL I GESTIÓ D’AULA.

L’arribada de les eines digitals (pissarres digitals interactives, sistemes de presentació digitals, monitors interactius, tauletes, llibres digitals…) ha plantejat un nou repte per als mestres i professors dels nostres centres educatius, es tracte de la gestió dels dispositius. Com gestionar el contingut, el temps i el hardware de trenta alumnes alhora?

Hi ha al mercat diverses eines que permeten aquesta gestió. Si un centre té la necessitat d’implementar un software de gestió d’aula, estudiem l’eina que millor s’adapta a les seves necessitats i oferim la solució que més li convé.