Smart 60wi

Compartir: Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn Email

Availability: En existència

1.549,00 €

ELS PREUS D'AQUESTA WEB SÓN ORIENTATIUS, ELS CENTRES D'ENSENYAMENT TENEN UN DESCOMPTE ADDICIONAL

Descripció

El projector interactiu LightRaise 60wi permet aportar interactivitat a pràcticament qualsevol superfície. Aquest projector interactiu tàctil d'abast ultra-curt permet que dos alumnes puguin interactuar simultàniament amb els retoladors o amb els dits. 
Experimenti l'aprenentatge col·laboratiu amb el projector LightRaise 60wi. És l'únic projector interactiu tàctil i dual, la qual cosa permet que dos alumnes puguin escriure, dibuixar i manipular alhora contingut del programari d'aprenentatge col·laboratiu SMART Notebook™. El LightRaise 60wi permet als docents impartir contingut interessant i col·laboratiu i ofereix als alumnes la possibilitat d'interactuar amb material de maneres més completes i atractives. Faci que l'aprenentatge cobri vida amb SMART Notebook. El projector LightRaise ve amb el reconegut programari SMART Notebook, que estableix la norma per crear, exposar i gestionar classes interactives que motiven als alumnes. A través de SMART Notebook, els docents també tenen accés immediat a més de 60.000 recursos d'aprenentatge del lloc web SMART Exchange™.


Agregui interactivitat gairebé sobre qualsevol superfície (una pissarra velleda, una pissarra de guix blanca, un vidre, un metacrilat, etc... ) El projector interactiu d'abast ultra-curt li permet crear una superfície de pantalla de fins a 254 cm de diagonal  (100 polzades) .


Les solucions SMART complementàries s'integren perfectament amb el projector LightRaise mitjançant el programari SMART Notebook, de manera que sempre té l'opció de millorar la seva solució per l'aula en el futur.