Rotil 403

Compartir: Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn Email

Availability: En existència

985,00 €

ELS PREUS D'AQUESTA WEB SÓN ORIENTATIUS, ELS CENTRES D'ENSENYAMENT TENEN UN DESCOMPTE ADDICIONAL

Descripció

**Producte descatalogat**


Aquesta pissarra té una superfície d'acer vitrificat P3, que junt amb la tecnologia eBeam ( líder mundial en tecnologia educativa) conforma una superfície robusta i fiable.

Amb aquesta tecnologia eBeam, i fent servir un canó de projecció multimèdia podrà fer presentacions, compartir classes, i crear continguts de forma ràpida i senzilla. Però la gran característica d'aquesta pissarra interactiva envers la resta dels seus competidors és la dimensió, 90" (200 x 122). I amb el model 403, podem tindre una pissarra una mica més gran, 107" (244x122).Si adquirim una pissarra de 90" i treballem amb un Epson EB-400W o EB-410W, que generen imatges amb una relació 16:10, podrem omplir la totalitat de la pissarra, i si volem treballar amb un canó estàndard, sempre podem fer servir la resta de la pissarra per anotacions convencionals, i sempre amb la tranquil·litat de que és una superfície vileda i que no hi ha problemes per escriure amb normalitat.

El sistema funciona amb infrarojos i ultrasons, inclou un llapis digital equipat amb dos botons que permet l'ús de totes les funcions del ratolí així com ocultar la paleta de eines. El software inclòs es pot actualitzar gratuïtament per Internet.

Garantia de 2 anys per l'equipament electrònic i 25 anys per la superfície de la pissarra.

Compatible amb Windows, Mac i Linux.


 


**Producte descatalogat**