Insight

Compartir: Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn Email

Availability: En existència

10,25 €

ELS PREUS D'AQUESTA WEB SÓN ORIENTATIUS, ELS CENTRES D'ENSENYAMENT TENEN UN DESCOMPTE ADDICIONAL

Descripció

Insight retorna als professors el control de les aules.


Utilitzant la senzilla consola del professor pot eliminar distraccions com la navegació web o els jocs en línia. De vegades és difícil saber si els estudiants estan realment treballant en la lliçó. Ara pot confiar que els estudiants estaran amb les seves tasques gràcies a les pràctiques funcions de supervisió com la capacitat d'alternar aleatòriament les pantalles dels estudiants per projectar-les davant de la classe.

Fer que els estudiants participin mai ha estat més fàcil.


 


Insight incentiva l'aprenentatge interactiu amb les funcions de difusió i compartició.


El xat integrat permet als professors i estudiants tenir converses un a un sense interrompre a la resta de la classe. Fer que els estudiants que s'hagin perdut recuperin el fil és ràpid gràcies a les funcions de control remot. Planificar el ritme perfecte d'aprenentatge és possible amb les funcions d'avaluació i votació que poden ajudar-li a mesurar el grau d'enteniment de l'estudiant. 
Gestionar una xarxa d'aules amb tants ordinadors pot resultar aclaparant de vegades.


Gràcies a la pràctica Tech Console els professionals de TU poden oferir suport remot tant als professors com als estudiants. Carregada amb les funcions de gestió d'escriptori bàsiques, ajuda al departament de TU a planificar remotament les tasques que abans havien de realitzar-se in situ. També ajuda al departament de TU a supervisar els riscos de seguretat, a mantenir les màquines actualitzades, a informar sobre l'ús de la tecnologia i fins i tot a controlar Faronics Deep Freeze.Recupere el control de la seva aula amb Insight.


Ara pot supervisar tota l'activitat dels usuaris des de la comoditat de la seva pròpia estació de treball. Oblidi's de lluitar contra les distraccions. Simplement elimini-les amb la capacitat de limitar la Web, les aplicacions, la impressió i les unitats. Començar una classe és sempre un repte. Amb la capacitat de posar en blanc les pantalles dels estudiants i de bloquejar els seus teclats i ratolins, pot atreure la seva atenció des del moment en què soni el timbre.
Fomenti la col·laboració i ofereixi una lliçó interactiva que mantingui l'atenció dels estudiants.


Utilitzant les funcions d'àudio, xat i difusió, pot comunicar-se de noves maneres. Compartir la seva pantalla o la pantalla d'un estudiant amb la resta de la classe dóna als estudiants una experiència d'aprenentatge pràctic. Involucrar als estudiants en la presa de decisions és fàcil amb l'eina de votació ràpida. A més, pot substituir el tradicional sistema de comandaments de resposta (clicker) per tenir ràpidament idea de l'enteniment dels estudiants.


La gestió centralitzada és possible amb la nova i gratuïta Tech Console.


Ara pot evitar els quebraderos de cap de gestionar múltiples sales, col·legis i xarxes. És fàcil oferir suport remot tant a professors com a estudiants, així que pot minimitzar les interrupcions de les lliçons i prestar la seva ajuda fins i tot en aules que estiguin en altres edificis. Inclou moltes eines bàsiques de gestió d'escriptoris que poden ajudar-li a estar al tant de l'inventari, els actius, les actualitzacions de programari, la seguretat i fins i tot controlar Faronics Deep Freeze. La vida és molt més fàcil. 


PREUS LLICENCIES. 


El preu per llicencia, fins a 25 alumnes és 10,25 €


de 26 a 49 uts 9,87 €

de 50 a 99 uts 9,68 €

de 100 a 249 uts 9,49 €

de 250 a 499 uts 8,35 €

de 500 a 999 uts 7,21 €

de 1000 a 1999 uts 6,07 €

de 2000 a 4999 uts 4,94 €