Galaxy Tab A 10,5 Wi-Fi

Compartir: Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn Email

Availability: En existència

272,00 €

ELS PREUS D'AQUESTA WEB SÓN ORIENTATIUS, ELS CENTRES D'ENSENYAMENT TENEN UN DESCOMPTE ADDICIONAL

Descripció

Galaxy Tap A 10,5 Wi-Fi 


Un membre més de la família
El nou Galaxy Tab A (2018) t'ofereix una elegant pantalla de 10,5" amb uns marcs reduïts i un ràtio d'aspecte 16:10. Els ingredients necessaris per viure una autèntica experiència de cinema a casa.


Submergeix-te en el so
Descobreix un nou món sonor amb els seus quatre altaveus. Quatre altaveus estèreo envolupants amb tecnologia Virtual Surround, un en cada cantonada, que s'adapten automàticament segons l'orientació de la pantalla. A més, gràcies a l'àudio en moviment de Dolby Atmos gaudiràs d'una major experiència de so 3D.


samsung-galaxy.educacion-ofertas-escoles


 


Llest per a una marató de sèries
Guarda el carregador i porta't a totes parts la teva Tab A (2018, 10.5). La seva bateria de 7300 mAh és capaç de proporcionar-te fins a 15 hores de reproducció de vídeo amb una sola càrrega i, gràcies a la tecnologia de càrrega ràpida, solament necessites 3,5 hores per recarregar-lo per complet. Utilitza el teu tablet més temps amb menys esperes.


Rendiment millorat
Galaxy Tab A (2018, 10.5) compta amb chipset AP i 3 GB de RAM que proporcionen un alt rendiment i una baixa latència. També inclou 32 GB d'emmagatzematge ampliables fins a 400 GB mitjançant targeta microSD, per la qual cosa tindràs espai de sobres per guardar les teves pel·lícules preferides en HD.


Funcional fins i tot en repòs
Quan està en repòs, Galaxy Tab A (2018, 10.5) es converteix en una pantalla domèstica intel·ligent. Pots configurar el teu Daily Board perquè mostri les teves fotos preferides mentre la teva tablet es carrega en el seu suport. O convertir-lo en un útil assistent que mostri d'un cop d'ull la previsió del temps, l'hora o el calendari. Tu decideixes.


 


tablets-samsung-galaxy-pro


Obre la teva visió del món
Utilitza Live Result en combinació amb Bixby Vision per buscar informació en temps real. Compra un article que hagis vist en un aparador, identifica monuments i comerços sobre la marxa i fins i tot tradueix indicacions i menús en altres idiomes prement la icona de Bixby Vision en el visor de la càmera.


Un dispositiu per a tota la família
Amb la manera multiusuari de Galaxy Tab A (2018, 10.5), serà com si cada membre de la família tingués el seu propi tablet. Podràs crear fins a vuit comptes d'usuari individuals. I, cadascuna d'elles, podrà canviar i guardar la seva configuració per adaptar el tablet a les seves necessitats.


Ús segur per a tots
La manera Samsung Kids compta amb una interfície especial per a nens i permet als pares controlar el temps d'ús i l'accés a continguts. Sota la teva supervisió, els teus fills aprendran a utilitzar de forma intuïtiva i segura totes les funcions educatives i d'entreteniment del dispositiu.


Diversió i aprenentatge
Galaxy Tab A (2018, 10.5) serà tota una eina educativa per als teus fills, ja que compta amb aplicacions natives i contingut ideat perquè gaudeixin i despertin la seva curiositat. Tant en Galaxy Apps for Kids com a les pàgines de LLEC trobareu continguts exclusius gratuïts i de pagament.