Epson EB-675Wi i bombeta

Compartir: Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn Email

Availability: En existència

Preu regular: 2.055,00 €

Special Price 1.569,00 €

ELS PREUS D'AQUESTA WEB SÓN ORIENTATIUS, ELS CENTRES D'ENSENYAMENT TENEN UN DESCOMPTE ADDICIONAL

Descripció

El projector interactiu Epson EB-675Wi, amb 5 anys de garantia i bombeta addicional, és una solució innovadora d'ensenyament amb llapis interactius i tecnologia HD-ready amb una gran grandària de pantalla ampliable de fins a 100 polzades per oferir una experiència d'aprenentatge col·laboratiu.
Aquest projector ofereix una excel·lent interactivitat gràcies a la seva funció de dos llapis. Amb un nivell de lluminositat de 3.200 lúmens i resolució WUXGA amb tecnologia HD-ready, el disseny de distància ultracurta de l'EB-675Wi permet presentar grans imatges des de molt poca distància amb menys ombres i lluentors. Gràcies a la seva relació de contrast de 14.000: 1 i a la seva entrada HDMI, els alumnes gaudeixen d'imatges clares i nítides.


projector interactiu amb el software de Smart Notebook

Alta lluminositat i qualitat d'imatge

La tecnologia 3LCD d'Epson garanteix imatges d'alta qualitat amb uns nivells d'emissió de llum blanca i en color igual d'elevats per aconseguir uns colors vius i unes imatges brillants, fins i tot a plena llum del dia, i colors tres vegades més lluminosos que els projectors de la competència. Amb una grandària de pantalla ampliable de fins a 100 polzades, es poden ensenyar dos tipus de contingut utilitzant la pantalla dividida sense renunciar a la qualitat.

Funció de dos llapis

Els llapis interactius de Epson ara gaudeixen fins i tot de més capacitat de resposta i facilitat d'ús en anotar directament sobre la pantalla. Amb aquests nous dos llapis, el professor i l'alumne (o dos alumnes) poden fer servir simultàniament diferents atributs.

Alta fiabilitat

Projecta durant més temps gràcies a una millor fiabilitat i una vida útil de la bombeta més llarga, de fins a 10.000 hores, en manera ecològica. A banda d'això el canó té una promoció només per escoles de 5 anys de garantia.


garantia-epson-per-escoles

Interactua i millora l'aprenentatge

El programari Multi-PC Projection permet als professors i alumnes compartir contingut simultàniament. La funció de moderador permet als professors mantenir sempre el control triant quin contingut mostrar. Combina dos projectors per crear una única pantalla gran interactiva. La seva funció de pantalla dividida permet als professors mostrar dos tipus diferents de contingut de forma simultània, com un pla de lliçó, des d'un ordinador i una imatge fixa o un clip de vídeo des d'una càmera de documents.

Capacitat wifi opcional

Presenta contingut de forma wifi fàcilment des de diversos dispositius intel·ligents i Google Chromebooks gràcies a la nostra aplicació iProjection.

Característiques principals

Pantalla de fins a 100 polzades i qualitat excepcional: Resolució WXGA amb HD-ready i tecnologia 3LCD d'Epson
Anotació amb dos llapis: Dos usuaris poden escriure alhora gràcies als llapis inclosos.
Alta fiabilitat: Millor fiabilitat i major durada de la bombeta.
Interactivitat multi pantalla: Combina dos projectors per crear una única pantalla gran interactiva.
Connectivitat wifi (Opcional): Permet la presentació de contingut procedent de diversos dispositius.


caracteristiques epson eb-675wi