Epson EB-G7000W

Compartir: Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn Email

Availability: En existència

Preu regular: 3.660,00 €

Special Price 3.299,00 €

ELS PREUS D'AQUESTA WEB SÓN ORIENTATIUS, ELS CENTRES D'ENSENYAMENT TENEN UN DESCOMPTE ADDICIONAL

Descripció

Ideal per a presentacions professionals en una gran varietat d'auditoris, l'EB-G7000W crea imatges amb colors brillants i vius gràcies a la tecnologia 3LCD d'Epson i als alts nivells d'emissió de llum blanca i en color en igual proporció. Atès que la seva instal·lació s'adapta a qualsevol situació i no requereix un manteniment alt, aquest projector constitueix una solució fàcil d'instal·lar en espais on solament caldria col·locar projectors de gamma alta. 
Qualitat d'imatge superior.
Amb aquest potent projector d'instal·lació destinat a col·locar-se en auditoris, podràs aconseguir una qualitat excepcional i treure el màxim partit a les presentacions. La tecnologia 3LCD d'Epson i uns alts nivells d'emissió de llum blanca i en color en igual proporció et permetran projectar imatges amb resolució WXGA més intenses i brillants, fins i tot a plena llum del dia, gràcies als seus 6.500 lúmens.

Col·locació senzilla.
Gràcies a una nova gamma de lents motoritzades, com les lents d'ultra curta distància opcionals (UST), i el seu mecanisme de desplaçament horitzontal i vertical, la instal·lació del projector, amb una capacitat de rotació de 360⁰, aconsegueix un grau de flexibilitat tal que permet la seva col·locació en pràcticament qualsevol lloc.

Instal·lació ràpida.
Podràs iniciar qualsevol projecció en qüestió de segons gràcies a la seva funció de memòria de lent, que guarda la configuració del projector, tal com la posició, l'enfoc i el zoom de la imatge, per la qual cosa podràs treballar de forma més ràpida quan projectis imatges amb diferents relacions d'aspecte o utilitzis diferents tipus de lents. La funció de pantalla dividida permet ensenyar dues fonts de projecció, i és possible canviar la manera de projecció sense necessitat de canviar la bombeta. Per possibilitar la seva integració en una àmplia varietat de sistemes, les entrades admeten HDMI, HDBaseT, DVI-D i component de vídeo.


caracteristiques epson eb-G7000W

Característiques principals.
Qualitat d'imatge superior: Tecnologia 3LCD, balanç de blancs optimitzat i millor ajust del color.
Amplia les possibilitats d'instal·lació: Funciona amb una àmplia gamma de lents opcionals inclosa la d'ultra curta distància.
Instal·lació flexible amb rotació de 360⁰: Flexibilitat total sense distorsió ni pèrdua de lluminositat.
Funció de memòria de lent: Guarda els paràmetres d'ajust del projector, tal com la posició, l'enfoc i el zoom de la imatge.
Modo de projecció vertical: Possibilitat de canviar a una altra manera sense haver de canviar de bombeta.