CONDICIONS GENERALS

 

 

Informació general i condicions d'ús.

af EDUCAT és una marca propietat de l'empresa OMNIA AV, S.C.P. amb nif J66299991.

www.afeducat.com és un lloc web que ha estat dissenyat per donar a conèixer i permetre l'accés general a tots els usuaris d'Internet a la informació d'af EDUCAT (OMNIA AV S.C.P).

www.afeducat.com té continguts que han estat elaborats amb finalitat únicament informativa. Aquests continguts poden ser modificats i/o actualitzats sense notificació prèvia. La utilització de www.afeducat.com està subjecta a les presents condicions d'ús. El fet d'accedir i utilitzar els materials continguts en ella, implica que ha llegit i accepta aquestes condicions.

 

Política de preus i garanties

Els preus publicats en aquesta web  són orientatius. Els centres d'ensenyament gaudeixen de descomptes especials no aplicats en el preu. Els preus publicats són generalment preus recomanats pels fabricants. Les despeses de transport no sempre estan incloses a l'import dels productes. Els preus no inclouen l'IVA. La garantia dels productes serà la que donin els respectius fabricants. La publicació de productes no implica garantia de disponibilitat.

 

Responsabilitat

af EDUCAT (OMNIA AV, S.C.P) no es fa responsable dels danys derivats de la utilització d'aquest lloc, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s'hi facilita.

Els enllaços que conté www.afeducat.com poden conduir a altres pàgines web gestionades per tercers, sobre les quals OMNIA AV, S.C.P. no exerceix cap tipus de control.

af EDUCAT (OMNIA AV, S.C.P) no es responsabilitza dels errors o omissions que poguessin tenir els continguts d'aquest lloc web o altres continguts als quals es pugui accedir a través del mateix.

Tot i que, els sistemes de protecció dels quals disposem, af EDUCAT (OMNIA AV, S.C.P) no garanteix l'absència de virus o altres elements que puguin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l'usuari d'aquesta web. En conseqüència, af EDUCAT (OMNIA AV, S.C.P) no respon pels danys i perjudicis que aquests elements poguessin ocasionar a l'usuari o a tercers.

 

Legislació aplicable

Qualsevol litigi relatiu a l'activitat comercial d'aquesta web, manifestada per qualsevol persona física, empresa o entitat, ambdues parts es sotmetran al que dictamini els Jutjats i Tribunals de Manresa.

 

Política de privacitat.

En compliment de la Llei Orgànica 15/ 1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, af EDUCAT (OMNIA AV, S.C.P.) posa a la seva disposició la següent informació:

La base de dades de caràcter personal generada a través de les dades subministrades pels usuaris és propietat d'OMNIA AV, S.C.P.

La comunicació de les dades de caràcter personals dels usuaris a af EDUCAT, sigui mitjançant el lloc web o via telèfon, comporta el consentiment inequívoc perquè aquestes siguin incorporades en un fitxer automatitzat, sota la responsabilitat d'OMNIA AV, S.C.P. 

En tot cas, af EDUCAT (OMNIA AV, S.C.P) no recopilarà mai dades personals classificades com especialment protegides.

La incorporació de les seves dades al fitxer té com a finalitat poder gestionar, administrar i agilitar els nostres serveis, així com l'enviament de notificacions, en suport electrònic o en paper, d'informació relativa als productes i serveis que ofereix af EDUCAT (OMNIA AV, S.C.P.).


A aquest efecte, OMNIA AV, S.C.P., de conformitat amb el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, guardarà les dades de caràcter personal que hagi recaptat, i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés de tercers no autoritzats. La informació que af EDUCAT (OMNIA AV, S.C.P.) rep dels usuaris d'aquest lloc web és tractada amb la màxima confidencialitat.
 

Dret d'accés, rectificació o cancel·lació de dades.

Si prefereix no rebre missatges automatitzats per correu electrònic, li oferirem a través dels mateixos la possibilitat d'exercir el seu dret de cancel·lació i renúncia a la recepció d'aquests missatges, de conformitat amb el que es disposa en el Títol III, article 22 de la Llei 34/2002, de Serveis per a la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

Així mateix pot exercir els drets reconeguts per la Llei i, en particular, els drets d'accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició, així com el dret de revocar el consentiment prestat per a la cessió de les seves dades. Podrà exercir aquests drets comunicant-nos-ho per e-mail a l'adreça educat@afeducat.com.