Videoconferència educativa CC30

Compartir: Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn Email

Availability: En existència

599,00 €

ELS PREUS D'AQUESTA WEB SÓN ORIENTATIUS, ELS CENTRES D'ENSENYAMENT TENEN UN DESCOMPTE ADDICIONAL

Descripció

VIDEOCONFERÈNCIA EDUCATIVA


Videocàmera HD amb àudio sense fils. La nova Aver CC30 és la primera videocàmera de conferència d'alta qualitat dissenyada per ajudar als centres a millorar la formació dels alumnes. Els professors poden estalviar temps i esforç amb la fàcil instal·lació d'aquesta càmera de videoconferència CC30 que es posa en funcionament en un únic pas, gràcies al sistema Plug and Play 100%.


camara videoconferencia per escoles


Podrà interactuar amb els seus alumnes gràcies a l'excel·lent qualitat de vídeo i àudio, que li permetrà oferir una experiència d'aprenentatge a distància molt més realista. Provi el programari CaptureShare, inclòs amb l'Aver CC30; el company ideal dels mestres per a la preparació de les seves classes. Connecti l'Aver CC30 per transmetre, gravar i reproduir classes i maximitzar l'abast de les seves lliçons.Plug and Play. Simplement connecti el cable USB de la CC30 a un ordinador. Gràcies a la capacitat de connexió en calent de la CC30, no farà falta instal·lar cap driver.  A més a més, el seu mecanisme de protecció evitarà que pugui patir impactes. 


UP to 8M. CC30 disposa d'un micròfon dual integrat i d'una càmera de fins a 8 megapíxels que garanteix una qualitat d'àudio i vídeo excel·lent. Permet capturar tots els detalls de l'aula gràcies al seu extraordinari angle de visió de 120º.  


Excel·lent mobilitat per l'aula. El micròfon sense fils de la CC30 té un rang d'abast de fins a 10 metres, perímetre que mestres i alumnes poden ser escoltats clarament encara que estiguin en moviment per l'aula. Les funcions de reproducció de soroll i cancel·lació d'eco avançades garanteixen encara més una gran qualitat d'àudio quan es fa servir el software comercial de la videoconferència.