ActivPanel Titanium 70"

Compartir: Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn Email

Availability: En existència

2.999,00 €

ELS PREUS D'AQUESTA WEB SÓN ORIENTATIUS, ELS CENTRES D'ENSENYAMENT TENEN UN DESCOMPTE ADDICIONAL

Descripció

Promethean ActivPanel Titanium 


70″ 4K, 75 ″ 4K, 86 ″ 4K

El monitor interactiu Titanium de Promethean és la solució d'aula més poderosa i amigable per als mestres.

En oferir el nivell de rendiment més alt de Promethean, ActivPanel Titanium brinda l'experiència d'aprenentatge més intuïtiva i integrada disponible. Equipat amb eines millorades d'interactivitat, productivitat i compromís, ActivPanel Titanium ajuda als mestres i estudiants a aprofitar al màxim cada moment a l'aula.

Interactivitat millorada. Els professors i els estudiants poden col·laborar fins amb 20 punts de contacte simultanis i amb l'ús simultani del llapis, toc i esborrat del palmell de la mà.

Ensenyar sense lligams. La duplicació controlada des de múltiples dispositius de l'ActivPanel Titanium permet als mestres i estudiants col·laborar des de qualsevol lloc de l'aula mitjançant la connexió de smartphones, Chromebooks, tauletes i portàtils.


Sensors de proximitat duals. L'ActivPanel Titanium s'inicia automàticament quan algú entra a l'aula. Els professors poden començar ràpidament amb el toc del dit en qualsevol part del panell.

Consola central per a professors. Dissenyat pensant en el mestre, l'ActivPanel Titanium compta amb una consola de control ergonòmica i en angle. Els mestres ara tenen accés ràpid i fàcil al Menú Unificat, als controls de volum, a la selecció de font, i molt més.

So que omple l'habitació: Els estudiants que senten millor, aprenen millor. Els altaveus frontals de l'ActivPanel Titanium millorats en baixos omplen l'aula amb àudio de rang complet i fidelitat superior.

Wi-Fi i Bluetooth: Proporciona la flexibilitat requerida per a les diverses necessitats de xarxes i ofereix més mobilitat dins l'aula. El Bluetooth permet una fàcil connexió a l'equipament basat en STEAM, com a robots i sensors de laboratori.

Potència de computació avançada. L'ActivPanel Titanium presenta la velocitat, seguretat i fiabilitat del sistema operatiu Android 8 integrat, amb 4 GB de RAM, 64 GB d'emmagatzematge i Gigabit LAN.


 


monitor interactiu activpanel titanium promethean
Una experiència d'usuari perfecta i simplificada: El nou menú unificat de l'ActivPanel sempre està accessible des de qualsevol lloc de la pantalla i permet als mestres moure's sense problemes entre contingut i recursos sense interrompre el flux de les lliçons.

L'aplicació Locker proporciona un lloc al qual anar per a totes les aplicacions, eines i arxius preferits del mestre, oferint l'experiència de navegació més intuïtiva de Promethean fins avui.

Noves formes de participar: L'ActivPanel Titanium ve precarregat amb una varietat d'eines d'ensenyament, totes disponibles amb només tocar un botó. Col·labora amb els estudiants utilitzant l'aplicació intuïtiva de la pissarra. Faci anotacions sobre qualsevol contingut en qualsevol lloc de la pantalla i crea entusiasme amb les aplicacions Spinner i Timer.

Programa de lliurament de lliçons guardonat: Ofereixi lliçons interactives i atractives utilitzant la seva elecció de les guardonades solucions de programari educatiu de Promethean. ClassFlow i ActivInspire són creats i recolzats per Promethean, dissenyats per mestres per a mestres, i s'inclouen amb la compra de la sèrie ActivPanel Titanium sense necessitat de subscripció anual.

Una experiència d'escriptura sense limitacions: L'exclusiva tecnologia d'escriptura Vellum de Promethean brinda l'experiència d'escriptura més natural de la indústria. Lliure de les interrupcions del retard en el guió i els traços falsos, la tecnologia Vellum crea un rendiment d'escriptura en llapis que permet als professors i alumnes interactuar de manera instintiva. A més, ActivPanel Titanium detecta automàticament les diferències entre el llapis, el tacte i l'esborrat del palmell de la mà, la qual cosa permet als professors i alumnes col·laborar amb facilitat.