Promethean ActivPanel 65

Compartir: Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn Email

Availability: En existència

3.299,00 €

ELS PREUS D'AQUESTA WEB SÓN ORIENTATIUS, ELS CENTRES D'ENSENYAMENT TENEN UN DESCOMPTE ADDICIONAL

Descripció

Promethean ActivPanel 65. El modern i atractiu disseny del monitor ActivPanel quedarà perfecte a l'aula, tant a la paret com sobre un suport fixe o mòbil.


ACTIVPANEL. La nova generació de monitors ActivPanel amb processador Android™ extern de Promethean, permet una experiència d'ensenyament i aprenentatge que possibilita la interactivitat total a l'aula amb una solució única.


 


EXPERIÈNCIA TIPUS TABLET PER A l'AULA.


ActivPanel és una pantalla interactiva totalment connectada que proporciona les funcions d'una tablet gegant per a l'aula. Professors i alumnes poden interactuar amb el contingut didàctic, escriure i dibuixar simultàniament i connectar dispositius mòbils per fer servir el mateix contingut i col·laborar. Els professors poden utilitzar la via wifi per compartir les seves lliçons, accedir a continguts i descarregar les seves aplicacions preferides.


Imparteix lliçons i comparteix continguts des de qualsevol punt de l'aula. Dupliqui per wifi a l'ActivPanel dispositius mòbils com portàtils, smartphones i tablets, simplement escanejant un codi QR o introduint un codi del sistema.


Duplicació simplificada. Amb l'aplicació ActivCast de Promethean pot establir connexió wifi amb Windows®, Mac US®, iOS®, Chrome OS™ o Android™ per duplicar pantalles.


Col·laboració en temps real. Els alumnes poden utilitzar un dispositiu mòbil connectat per rebre, enviar o interactuar amb contingut didàctic digital.


Llibertat de moviments a la classe. Observi grups de treball a distància, o interactui amb ells, mentre duplica contingut des de qualsevol punt de la classe mitjançant un dispositiu mòbil.


activpanel-promethean-ofertes-ensenyament


Models/Grandàries Les pantalles Full HD de 55”, 65” i 75”, i 4K Ultra HD de 65”, 75” i 84”, amb opcions per a muntatge en paret o sobre suport mòbil permeten que tots els participants visualitzin perfectament el contingut de la classe. Funció de diversos usuaris Amb aplicacions multiusuari, com el programari ActivInspire de Promethean, Windows 7, 8 i 10, professors i alumnes pot col·laborar usant 10 punts tàctils simultanis i un llapis digital per torns.Interactivitat de màxima fiabilitat. Amb un disseny d'interactivitat òptima i un temps de resposta tàctil de 6 mil·lisegons, la tecnologia és capaç de seguir el ritme dels alumnes.


Superfície tàctil precisa ActivGlide Technology™ de Promethean proporciona una superfície de cristall molt resistent i antifricción que possibilita una experiència tàctil fluïda en qualsevol tipus d'acció, ja sigui en recórrer una pàgina web, prendre notes o aplicar zoom a una foto.ConnectivitatActivPanel ofereix diversos ports per a la pràctica connexió de perifèrics, inclosos 4 ports HDMI, 4 Touch USB, 2 ranures OPS, VGA, àudio, concentrador USB amb commutació de fonts, etc.Android extern Amb ActivPanel, Promethean inclou un dispositiu Android 5.1 obert i actualitzable, amb tenda d'aplicacions Android integrada, 2 GB de RAM i 16 GB d'espai d'emmagatzematge intern.


instalacio de monitors interactius promethean a barcelona


Sistemes operatius compatibles Windows, OS X, Linux i Chrome OS.


Potent so estèreo. Els altaveus integrats del monitor ompliran l'aula amb so totalment nítid.


Programari. Amb la compra de l'ActivPanel s'obté el programari ActivInspire Professional Edition. Els professors poden impartir classes interactives i accedir a tot tipus d'activitats, eines i plantilles. En la web de Promethean Planet podrà accedir a ActivInspire Professional Edition i consultar les especificacions del programari. A més, el programari ClassFlow permet l'ús interactiu i col·laboratiu de dispositius per a l'aula, currículums digitals i avaluacions per a l'aprenentatge. 


Instal·lació. Promethean aconsella que la instal·lació del producte la dugui a terme personal degudament capacitat per a instal·lacions audiovisuals.


Garantia: cinc anys (previ registre).Característiques específques del monitor interactiu ActivPanel 65.


Monitor interactiu de 65". 350 cd m2. Resolució Ful HD. Mides de l'àrea de visió 1428 x 803 mm. Pes 55,3 Kg. Contrast 1400:1